DE UITDAGING

Onze stichting fietst mee tijdens het Alpe d’HuZes evenement. Hiermee zamelen we geld in voor onderzoek naar kanker. Dit doen wij niet alleen. We nemen deel aan het evenement met negen tandems en negen fietsen. Achterop de tandems zitten (ex)kankerpatiënten die samen met hun getrainde captains het onmogelijke mogelijk willen maken: de top van de Alpe d’Huez bereiken! De bedragen die door ons voor de Alpe d’HuZes worden opgehaald gaan voor 100% naar de KWF doelen. Je kunt ons team rechtstreeks sponsoren via onze (algemene en persoonlijke) actiepagina’s op de website van de Alpe d’HuZes.
Alpe d’HuZes

HET EVENEMENT

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.
OP DE TANDEM  Onze stichting heeft als doel om tijdens de Alpe d’HuZes met (ex)kankerpatiënten per tandem samen de top te bereiken van de Alpe d’Huez. GA JE MET ONS MEE?  Heb je kanker of kanker gehad? Maak met ons het onmogelijke mogelijk en bereik per tandem de top van de Alpe d’Huez. Een ervaring om nooit te vergeten! ONZE TEAMS  Je kunt onze teams rechtstreeks steunen via hun persoonlijke actiepagina’s. De opbrengst die ze voor de Alp d’HuZes ophalen gaat 100% naar het KWF. DE ALPWEEK  Tijdens de week van de Alpe d’HuZes verblijven we met onze teams in een hotel in Oz-en-Oisans. Daar trainen we nog één keer gezamenlijk voor dé dag. ONZE TRAININGEN  Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. PRAKTISCHE INFORMATIE  Van belangrijke data tot adressen, van de benodigheden in Frankrijk tot aan de te verwachten kosten. Alle praktische informatie over de Alpweek kun je hier vinden. ONZE VERHALEN  Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan. ONZE BROCHURES  Lees je liever over onze stichting in een brochure? We hebben een overzichtelijke brochure voor je samengesteld waarin al onze informatie te vinden is. MEER INFO

DE OPBRENGST

Elk jaar halen de stokers en de captains van

onze stichting geld op voor het KWF tijdens de

Alpe d’HuZes.

Hieronder zie je wat we de afgelopen jaren op hebben kunnen halen. Help jij mee ons mee om dit jaar weer een mooi bedrag in te zamelen? 2017: € 46.000 2016: € 47.800 2015: € 83.300 2014: € 51.600 2013: € 71.500 2012: € 57.125 Totale opbrengst Ad6 2017: 10,4 miljoen euro!
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise  Postbus 197 5600 AD Eindhoven  bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895
Stichting 2climb2raise