Onze ambassadeurs
GA JE MET ONS MEE? Heb je kanker of kanker gehad? Maak met ons het onmogelijke mogelijk en bereik per tandem de top van de Alpe d’Huez. Een ervaring om nooit te vergeten! ONZE TEAMS Je kunt onze teams rechtstreeks steunen via hun persoonlijke actiepagina’s. De opbrengst die ze voor de Alp d’HuZes ophalen gaat 100% naar het KWF. ONZE SPONSOREN Van het facilliteren van onze trainingen tot aan het steunen van onze captains en stokers, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze sponsoren. ONZE VERHALEN Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan. ONZE TRAININGEN Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. OP DE TANDEM Onze stichting heeft als doel om tijdens de Alpe d’HuZes met (ex)kankerpatiënten per tandem samen de top te bereiken van de Alpe d’Huez.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise Postbus 197 5600 AD Eindhoven bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895 HET BESTUUR Het bestuur heeft als missie om mensen met en na kanker de gelegenheid te bieden om tijdens de Alp d’HuZes te ervaren dat het onmogelijke toch mogelijk is!
Stichting 2climb2raise

ARJAN THOMASSEN

Het onmogelijke mogelijk maken, dat is mijn

motivatie om mij geheel belangeloos in te zetten

voor onze stichting.

Het was spannend toen we in 2011 begonnen, intussen is gebleken dat onze stokers tot meer in staat zijn dan ze zelf ooit hadden gedacht. Het op de tandem bedwingen van die ‘Nederlandse’ berg zorgt voor een overwinningsgevoel dat niet te beschrijven valt. Daarvoor verwijs ik graag naar de ervaringen van de stokers op deze website. Wat ik wel weet is dat sport bijdraagt aan herstel, dat is mij veel waard! Sportieve groet, Arjan Thomassen
GERT-JAN THEUNISSE Ik heb ongelooflijk veel respect voor jullie en ik wens een ieder ontzettend veel sterkte en succes! MR JACK (J.J.P.M.) ASSELBERGS Het is voor mij een bijzonder voorrecht in 2013 gevraagd te zijn ambassadeur te worden. MR DRIES (A.A.M.) VAN AGT Als fervent wielerliefhebber beveel ik de Stichting 2climb2raise van harte bij u aan.
ANBI De stichting heeft het voornemen een speciaal fonds in te richten om van daaruit de stokers van 2climb2raise financieel tegemoet te komen. JULES VAN OS Ik help met naamsbekendheid, sponsoren zoeken, meetrainen en aanmoedigen.