Ze heeft me gevraagd of ik misschien ambassadeur van jullie stichting zou willen worden, omdat ik in een ver verleden ooit eens op die vreselijke berg een prachtige Tour de France etappe heb gewonnen. Hoe zou ik zoiets nu ooit kunnen weigeren? Alle deelnemers van jullie stichting zullen waarschijnlijk vele keren meer moeten afzien dan ik ooit heb gedaan en daar heb ik zo´n ongelooflijke bewondering voor, dat het me een eer is om dit ambassadeurschap aan te nemen. In 2010 heb ik al een keer (voor het goede doel) deelgenomen aan Alpe d´HuZes en dat heeft me emotioneel behoorlijk aangegrepen. In de eerste plaats omdat het as van mijn eigen vader in 2009 uitgestrooid is in bocht 8 (deze bocht draagt mijn naam) van de Alp d´Huez en zijn overlijden was mede het gevolg van kanker. Als je dan 6 x op een dag langs die plek komt en zijn aanwezigheid bijna echt voelt, ja, dan zijn het kippenvel momentjes………….. Maar ook de vele emotionele verhalen van deelnemers die ik onderweg heb gehoord, mijn God, hou het dan maar eens droog!
Onze ambassadeurs
GA JE MET ONS MEE? Heb je kanker of kanker gehad? Maak met ons het onmogelijke mogelijk en bereik per tandem de top van de Alpe d’Huez. Een ervaring om nooit te vergeten! ONZE TEAMS Je kunt onze teams rechtstreeks steunen via hun persoonlijke actiepagina’s. De opbrengst die ze voor de Alp d’HuZes ophalen gaat 100% naar het KWF. ONZE SPONSOREN Van het facilliteren van onze trainingen tot aan het steunen van onze captains en stokers, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze sponsoren. ONZE VERHALEN Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan. ONZE TRAININGEN Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. OP DE TANDEM Onze stichting heeft als doel om tijdens de Alpe d’HuZes met (ex)kankerpatiënten per tandem samen de top te bereiken van de Alpe d’Huez.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise Postbus 197 5600 AD Eindhoven bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895 HET BESTUUR Het bestuur heeft als missie om mensen met en na kanker de gelegenheid te bieden om tijdens de Alp d’HuZes te ervaren dat het onmogelijke toch mogelijk is!
Stichting 2climb2raise

GERT-JAN THEUNISSE

Lieve mensen van Stichting “2climb2raise”,

Alleen het “woord” kanker al! Er is geen koudere, engere en hardere benaming voor een ziekte denkbaar. De rillingen lopen over je rug als je weer eens hoort dat een van je bekenden “kanker” heeft. Waarschijnlijk heeft de bedenker van deze naam heel lang geleden al geweten wat een golf van ellende en verdriet deze ziekte zou veroorzaken. Maar dan staan er in Nederland toch telkens weer van die echte bikkels op. Echte helden, die nota bene soms zelf tegen die vreselijke ziekte hebben gevochten en nu hun steentje willen bijdragen om geld in te zamelen voor het KWF fonds. Een van deze prachtige initiatieven heeft zich verenigd in de stichting “2climb2raise” en deze stichting heeft zich o.a. als doel gesteld om elk jaar deel te nemen aan Alpe d´HuZes. En dan kom ik een klein beetje in beeld bij jullie prachtige stichting. Via internet ben ik in contact gekomen met Karien Rabou-Bax, zelf een bijzonder strijdvaardige en dappere (ex)kankerpatiënt, die met nog minimaal 8 tandem koppels aan deze “helle”tocht wil deelnemen.
Daarom lieve mensen van de stichting 2climb2raise; Ik heb ongelooflijk veel respect voor jullie allemaal en ik wens een ieder ontzettend veel sterkte en succes!! Sportieve, lieve en gezonde groeten, Gert-Jan Theunisse www.gertjantheunisse.nl
MR JACK (J.J.P.M.) ASSELBERGS Het is voor mij een bijzonder voorrecht in 2013 gevraagd te zijn ambassadeur te worden. MR DRIES (A.A.M.) VAN AGT Als fervent wielerliefhebber beveel ik de Stichting 2climb2raise van harte bij u aan. ARJAN THOMASSEN Het onmogelijke mogelijk maken, dat is mijn motivatie om mij in te zetten voor onze stichting.
ANBI De stichting heeft het voornemen een speciaal fonds in te richten om van daaruit de stokers van 2climb2raise financieel tegemoet te komen. JULES VAN OS Ik help met naamsbekendheid, sponsoren zoeken, meetrainen en aanmoedigen.