Onze ambassadeurs
GA JE MET ONS MEE? Heb je kanker of kanker gehad? Maak met ons het onmogelijke mogelijk en bereik per tandem de top van de Alpe d’Huez. Een ervaring om nooit te vergeten! ONZE TEAMS Je kunt onze teams rechtstreeks steunen via hun persoonlijke actiepagina’s. De opbrengst die ze voor de Alp d’HuZes ophalen gaat 100% naar het KWF. ONZE SPONSOREN Van het facilliteren van onze trainingen tot aan het steunen van onze captains en stokers, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze sponsoren. ONZE VERHALEN Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan. ONZE TRAININGEN Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. OP DE TANDEM Onze stichting heeft als doel om tijdens de Alpe d’HuZes met (ex)kankerpatiënten per tandem samen de top te bereiken van de Alpe d’Huez.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise Postbus 197 5600 AD Eindhoven bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895 HET BESTUUR Het bestuur heeft als missie om mensen met en na kanker de gelegenheid te bieden om tijdens de Alp d’HuZes te ervaren dat het onmogelijke toch mogelijk is!
Stichting 2climb2raise
GERT-JAN THEUNISSE Ik heb ongelooflijk veel respect voor jullie en ik wens een ieder ontzettend veel sterkte en succes! MR JACK (J.J.P.M.) ASSELBERGS Het is voor mij een bijzonder voorrecht in 2013 gevraagd te zijn ambassadeur te worden. MR DRIES (A.A.M.) VAN AGT Als fervent wielerliefhebber beveel ik de Stichting 2climb2raise van harte bij u aan. ARJAN THOMASSEN Het onmogelijke mogelijk maken, dat is mijn motivatie om mij in te zetten voor onze stichting.
ANBI De stichting heeft het voornemen een speciaal fonds in te richten om van daaruit de stokers van 2climb2raise financieel tegemoet te komen.

JULES VAN OS

In 2014 heeft mijn opa samen met mijn moeder op een tandem van 2climb2raise de alpe d’huez op gefietst en toen ben ik in contact gekomen met 2climb2raise. In 2014 heeft mijn opa samen met mijn moeder getraind om die ene berg op te komen. Ze hebben meegedaan aan de trainingen van 2climb2raise waar ze altijd van terugkwamen met de voldoening en verhalen. En dat terwijl geen van beide echt fietste en mijn opa niet echt een goede conditie meer had. Hij had nierkanker en het was niet meer operabel en toch ging hij mee die berg op met mijn moeder.
Mijn moeder is na de alpe d’huzes blijven fietsen en mijn opa is kort na de alpe d’huzes overleden. Mijn moeder heeft toen in 2015 nog een keer de alpe d’huzes op gefietst om mijn opa daar uit te strooien. En in 2016 mocht ik voor de eerste keer meetrainen met 2climb2raise in Gulpen, lekker klimmen dus. Die training vond ik zo leuk dat ik de volgende training in Gulpen weer kwam. En toen begon ik de hechte band te voelen van de groep en zag ik hoe mensen er helemaal doorheen zaten maar toch doortrapten. En toen riep ik: “Als ik de kans krijg om te komen helpen, dan kom ik helpen!” Toen kregen we op mijn school, het Beatrix college, de kans om je aan te melden met een idee om de maatschappij te helpen. Het heet BMO, Beatrix maatschappelijk ondernemen. Uiteindelijk werd ik een van de 30 groepjes die mee mochten doen. Ik kreeg een coach en 75 lesuren om mijn ideeën realiteit te maken en ik ben meteen van start gegaan. Ook al doe ik meeste alsnog in mijn vrije tijd, de coach is wel handig als ik ergens mee vastloop. Toen ik begon heb ik contact gelegd met 2climb2raise en we hebben samen gebrainstormd over wat ik kon doen. Ik ga 2climb2raise helpen met naamsbekendheid, sponsoren zoeken, geld ophalen voor het team, meetrainen en aanmoedigen. En ik hoop dat het weer een mooie beleving wordt. Jules van Os