WEBSITE IN ONDERHOUD

Momenteel is dit deel van de website in onderhoud. Deze pagina zal zo spoedig mogelijk worden bijgewerkt. Voor meer informatie kun je per mail contact opnemen. We zullen dan telefonisch of per mail op je bericht reageren. Vergeet dus niet je contactgegevens in de mail te vermelden!
Meer verhalen
OP DE TANDEM  Onze stichting heeft als doel om tijdens de Alpe d’HuZes met (ex)kankerpatiënten per tandem samen de top te bereiken van de Alpe d’Huez. GA JE MET ONS MEE?  Heb je kanker of kanker gehad? Maak met ons het onmogelijke mogelijk en bereik per tandem de top van de Alpe d’Huez. Een ervaring om nooit te vergeten! ONZE TEAMS  Je kunt onze teams rechtstreeks steunen via hun persoonlijke actiepagina’s. De opbrengst die ze voor de Alp d’HuZes ophalen gaat 100% naar het KWF. DE ALPWEEK  Tijdens de week van de Alpe d’HuZes verblijven we met onze teams in een hotel in Oz-en-Oisans. Daar trainen we nog één keer gezamenlijk voor dé dag. ONZE TRAININGEN  Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. PRAKTISCHE INFORMATIE  Van belangrijke data tot adressen, van de benodigheden in Frankrijk tot aan de te verwachten kosten. Alle praktische informatie over de Alpweek kun je hier vinden. ONZE VERHALEN  Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan. ONZE BROCHURES  Lees je liever over onze stichting in een brochure? We hebben een overzichtelijke brochure voor je samengesteld waarin al onze informatie te vinden is.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise  Postbus 197 5600 AD Eindhoven  bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895
Stichting 2climb2raise