MR DRIES (A.A.M.) VAN AGT

(2 februari 1931) Nederlandse jurist, voormalig hoogleraar, politicus en diplomaat. Hij was van 1977 tot 1982 minister-president van Nederland in drie achtereenvolgende kabinetten. Daarvoor was hij minister van Justitie. Auteur van Op weg naar Alpe d’Huez – Frans en Dries van Agt. Uitgeverij Thomas Rap ISBN: 978 94 004 0045 0   “ Als fervent wielerliefhebber beveel ik de Stichting 2climb2raise van harte bij u aan. Een stichting die zich belangeloos inzet om (ex)kankerpatiënten op de tandem deel te laten nemen aan het jaarlijkse Alpe d’HuZes evenement.” Dries van Agt
Onze ambassadeurs
GA JE MET ONS MEE? Heb je kanker of kanker gehad? Maak met ons het onmogelijke mogelijk en bereik per tandem de top van de Alpe d’Huez. Een ervaring om nooit te vergeten! ONZE TEAMS Je kunt onze teams rechtstreeks steunen via hun persoonlijke actiepagina’s. De opbrengst die ze voor de Alp d’HuZes ophalen gaat 100% naar het KWF. ONZE SPONSOREN Van het facilliteren van onze trainingen tot aan het steunen van onze captains en stokers, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze sponsoren. ONZE VERHALEN Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan. ONZE TRAININGEN Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. OP DE TANDEM Onze stichting heeft als doel om tijdens de Alpe d’HuZes met (ex)kankerpatiënten per tandem samen de top te bereiken van de Alpe d’Huez.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise Postbus 197 5600 AD Eindhoven bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895 HET BESTUUR Het bestuur heeft als missie om mensen met en na kanker de gelegenheid te bieden om tijdens de Alp d’HuZes te ervaren dat het onmogelijke toch mogelijk is!
Stichting 2climb2raise
GERT-JAN THEUNISSE Ik heb ongelooflijk veel respect voor jullie en ik wens een ieder ontzettend veel sterkte en succes! MR JACK (J.J.P.M.) ASSELBERGS Het is voor mij een bijzonder voorrecht in 2013 gevraagd te zijn ambassadeur te worden. ARJAN THOMASSEN Het onmogelijke mogelijk maken, dat is mijn motivatie om mij in te zetten voor onze stichting.
ANBI De stichting heeft het voornemen een speciaal fonds in te richten om van daaruit de stokers van 2climb2raise financieel tegemoet te komen. JULES VAN OS Ik help met naamsbekendheid, sponsoren zoeken, meetrainen en aanmoedigen.