De ervaringen met 2climb2raise, het lotgenotencontact, de warme onderlinge contacten, de voortreffelijke organisatie, de inzet van bijzondere vrijwilligers, de in- en outdoor trainingen, het verblijf in Frankrijk op station Oz en Oisans, een week waarin we als groep heel erg dicht bij elkaar zijn gekomen, de beklimming van de Alpe d’Huez, de ontlading en emoties na afloop aan de meet, het gelukzalig gevoel ons doel te hebben bereikt na een voor mij zeer zware tocht, ons aller trots en vooral het besef ondanks alle ellende van de afgelopen jaren lichamelijk en mentaal in staat te zijn met steun van je captain een dergelijke monstertocht met succes te kunnen afronden. Dat geeft een enorm vertrouwen in jezelf, een boost om verder op te teren. En dat doe ik nog steeds. Dat doen alle deelnemers. Het was een onvergetelijke ervaring, een unieke gebeurtenis in mijn leven. Het is voor mij een bijzonder voorrecht in 2013 gevraagd te zijn ambassadeur te worden van 2climb2raise, als ervaringsdeskundige voel ik mij er zeer bij betrokken, deze functie is daarom voor mij niet alleen een titel, ik zal trachten er ook daadwerkelijk inhoud aan te geven.
Onze ambassadeurs
GA JE MET ONS MEE? Heb je kanker of kanker gehad? Maak met ons het onmogelijke mogelijk en bereik per tandem de top van de Alpe d’Huez. Een ervaring om nooit te vergeten! ONZE TEAMS Je kunt onze teams rechtstreeks steunen via hun persoonlijke actiepagina’s. De opbrengst die ze voor de Alp d’HuZes ophalen gaat 100% naar het KWF. ONZE SPONSOREN Van het facilliteren van onze trainingen tot aan het steunen van onze captains en stokers, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze sponsoren. ONZE VERHALEN Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan. ONZE TRAININGEN Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. OP DE TANDEM Onze stichting heeft als doel om tijdens de Alpe d’HuZes met (ex)kankerpatiënten per tandem samen de top te bereiken van de Alpe d’Huez.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise Postbus 197 5600 AD Eindhoven bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895 HET BESTUUR Het bestuur heeft als missie om mensen met en na kanker de gelegenheid te bieden om tijdens de Alp d’HuZes te ervaren dat het onmogelijke toch mogelijk is!
Stichting 2climb2raise

MR JACK (J.J.P.M.) ASSELBERGS

Ik ben Jack Asselbergs, 69 jaar, woonachtig in

Zierikzee, gescheiden, heb weer een relatie,

vader van een zoon en een dochter, grootvader

van 2 kleinkinderen.

Ben jurist, burgemeester geweest van Sluis/Aardenburg (1981), Zierikzee (1987) en Schouwen-Duiveland (1997 tot 2009). Daarna met vervroegd pensioen op mijn 63e jaar. Ben actief in diverse organisaties zoals de AVROTROS, Bouwcultuurfonds Zuid-Nederland, Steunfonds Zeeuwse Musea, Rotary, Stichting Contactgroep GIST en ik ben Kamerheer van Zijne Majesteit de Koning. Heb in 2012 met de Stichting 2climb2raise meegedaan aan Alpe d’Huzes, samen met mijn captain Robert Lammers. In 2005 is bij mij Gastro Intestinale Stroma Tumor (GIST) ontdekt, een uiterst zeldzaam sarcoom waaraan ik geopereerd ben. Sta nog steeds onder controle in de Daniel den Hoed kliniek, gelukkig nog steeds schoon. Was van 2009 tot 2015 voorzitter van mijn landelijke patiëntenvereniging, zie www.contactgroepgist.nl
Ik wens het bestuur, de vrijwilligers, de captains en stokers alle succes met de voorbereidingen en de beklimming van dit jaar. Voor mij zijn jullie nu al allemaal kanjers! En ik hoop dat er wederom een prachtig financieel eindresultaat zal zijn voor KWF Kankerbestrijding, als kankerpatiënt heb ik ervaren hoe belangrijk onderzoek naar de bestrijding van kanker is. Jack Asselbergs
GERT-JAN THEUNISSE Ik heb ongelooflijk veel respect voor jullie en ik wens een ieder ontzettend veel sterkte en succes! MR DRIES (A.A.M.) VAN AGT Als fervent wielerliefhebber beveel ik de Stichting 2climb2raise van harte bij u aan. ARJAN THOMASSEN Het onmogelijke mogelijk maken, dat is mijn motivatie om mij in te zetten voor onze stichting.
ANBI De stichting heeft het voornemen een speciaal fonds in te richten om van daaruit de stokers van 2climb2raise financieel tegemoet te komen. JULES VAN OS Ik help met naamsbekendheid, sponsoren zoeken, meetrainen en aanmoedigen.