Ik word vriend van 2climb2raise
2pages2read We houden je graag op de hoogte middels ons digitale kwartaalblaadje: 2pages2read. En dat zijn dan ook echt 2 pagina’s om te lezen, waarin wij proberen samen te vatten wat er voor fantastische avonturen we samen hebben beleefd of die we nog mogen gaan beleven.
2pages2read We houden je graag op de hoogte middels ons digitale kwartaalblaadje: 2pages2read. En dat zijn dan ook echt 2 pagina’s om te lezen, waarin wij proberen samen te vatten wat er voor fantastische avonturen we samen hebben beleefd of die we nog mogen gaan beleven. Wil jij graag op de hoogte blijven? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is onze vriend worden! :)
Sponsoren & ambassadeurs Onze sponsoren en ambassadeurs hebben zelf direct of indirect te maken gehad met het proces tijdens en na kanker. Zij steunen ons in onze missie en dragen bij aan ons doel om (ex)kankerpatiënten een geweldige ervaring te bezorgen door samen de top van de Alpe d’Huez te bereiken en zo geld op te halen voor het KWF.
Evenementen Regelmatig organiseren wij kleinschalige evenementen en bijeenkomsten voor de vrienden van 2climb2raise, zoals bijvoorbeeld onze spinningtrainingen die twee keer per maand plaatsvinden. Maar denk ook aan sponsoracties of benefietavonden Graag ontmoeten we daar onze vrienden!
Onze vrienden   2pages2read   Kom langs 
Kun je het niet alleen? Doe het dan samen!
Ik word vriend 
Onze vrienden  Kun je het niet alleen, doe het samen! Dat is ons motto. Daarom zijn wij ook zo ontzettend blij met onze vrienden, vrijwilligers, sponsoren, ambassadeurs en natuurlijk alle deelnemers van de afgelopen jaren én komende editie! Als je onze vriend bent houden we graag contact. Samen zijn wij 2climb2raise en maken we het onmogelijke mogelijk. Benieuwd hoe we dat doen?
Meer info 
2climb2raise
 Ontvang ons kwartaalblad: 2pages2read
Blijf op de hoogte
ik  wil mee
word  vriend van
2 climb2 raise
Stichting 2climb2raise