Ik wil mee
Samen op de tandem Onze tandemkoppels bestaan uit een Stoker en een Captain. Daarnaast fietst er ook een Begeleider mee: - De Stoker zit achterop de tandem en is iemand die kanker heeft (gehad) en niet in staat is om enkel op eigen kracht de Alpe d’Huez te beklimmen. - De Captain zit voorop de tandem en is een zeer getrainde sportman- of vrouw met veel fietservaring, zeker ook in de Alpen of andere noemenswaardige bergen. - De Begeleider fietst in de buurt van het tandemkoppel en is ook een zeer getrainde fietser. Hij/zij begeleidt hen naar de top en kan, indien nodig, de Captain aflossen. Je aanmelden voor deelname aan Team 2climb2raise doe je als compleet tandem-team. Dat wil zeggen dat je als Stoker je eigen Captain en Begeleider meeneemt. Want hoe mooi is het als je dit met een naaste kunt delen!? Kun je geen compleet tandem-team bij elkaar krijgen? Geen nood! Neem gerust even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Aanmelden Voor meer informatie of om je aan te melden kun je een mailtje sturen naar Frank. Na het ontvangen van jouw mail zal hij (telefonisch) contact met je opnemen en in het geval van een aanmelding direct een afspraak voor een kennismaking met je inplannen.
Belangrijke data Bij deelname aan Team 2climb2raise wordt er van jou verwacht dat je bij alle trainingen en contactmomenten aanwezig bent. Tijdens de trainingen kun je samen met je tandem- team oefenen, aan elkaar wennen en conditie opbouwen. Maar daarnaast bouw je ook bij elke samenkomst vertrouwen en een team-gevoel op met de rest van Team 2climb2raise. Dat is ten slotte jouw team met wie je straks naar de top fietst! Deelnemen aan Alpe d’HuZes doe je niet alleen. Dat doe je samen :)
Stoker  Wanneer jij je als stoker (samen met jouw Captain en Begeleider) hebt aangemeld, zal er door het bestuur contact met je worden opgenomen voor een kennismakingsgesprek.   Jij wilt natuurlijk weten met wie je dit avontuur aan gaat, maar wij zijn ook erg benieuwd naar jouw verhaal en motivatie.  Het kennismakingsgesprek is het moment waarop je door ons bestuurslid wordt geïnformeerd over alle praktische zaken en kennismaakt met onze teamarts.  Wij zullen er alles aan doen om jou zoveel mogelijk uit handen te nemen in aanloop naar Alpe d’HuZes. Wij organiseren bijvoorbeeld gezamenlijke trainingen, stellen tandems beschikbaar en regelen voor jou het verblijf tijdens de Alpweek. Captain / Begeleider  Wanneer jij je als Captain of Begeleider (samen met jouw team) hebt aangemeld, zal er door het bestuur contact worden opgenomen voor een kennismaking met de Stoker.   Wij hopen dat het gehele team dan aanwezig kan zijn, zodat de eerste stap direct als compleet team genomen kan worden. Voor een Stoker is de Captain zijn/haar steun en toeverlaat en persoonlijke motivator. Vetrouwen opbouwen tijdens ontmoetingen en trainingen is daarom zeer belangrijk.  Ook voor de Begeleider geldt dat. Deze moet namelijk de rol van Captain over kunnen nemen, wanneer dit nodig blijkt te zijn en begeleidt het tandem-team continu tijdens de trainingen en Alpe d’HuZes zelf.
Inschrijven, en dan?
Meld je nu aan 
Vanessa “Mijn hoofd zei ‘je bent gek’, mijn gevoel zei ‘het gaat je veel brengen’. Ik ben heel blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd.”
Lees haar verhaal  Meer info  Schrijf onderstaande data alvast op 
Agenda Vanwege het coronavirus is het Alpe d’HuZes evenement van 2020 helaas afgelast en wordt verplaatst naar 2022. Gelukkig zijn wij er dan ook weer bij! Dit zijn de data van onze komende bijeenkomsten, training en de week van Alpe d’HuZes in Frankrijk: 23 januari 2022 > Kick-Off 13 februari 2022 > Eerste binnentraining 6 maart 2022 > Tweede binnentraining 20 maart 2022 > Eerste buitentraining 3 april 2022 > Tweede buitentraining 24 april 2022 > Derde buitentraining 15 mei 2022 > Vierde buitentraining 29 mei - 4 juni 2022 > Alpe d’HuZes week Graag tot dan allemaal!
Thijs “Als captain iemand achterop een onvergetelijke ervaring bezorgen.. Ik kan het iedereen van harte aanraden.”
Lees zijn verhaal  Alles over  de Ad6-week 
Hoe ziet de Alpe d’HuZes-week er uit?
Meld je nu aan 
2climb2raise
ik  wil mee
word  vriend van
2 climb2 raise
Stichting 2climb2raise