TE VERWACHTEN KOSTEN

Bij het meedoen met de Alpe d’HuZes via onze stichting 2climb2raise komen natuurlijk een aantal

kosten kijken. Voor een deel vangt de stichting deze kosten op. Hieronder hebben wij op een rij gezet

met welke kosten je zelf rekening dient te houden.

Daarnaast zijn er nog een aantal zaken waar je bij je aanmelding aan moet denken.
KOSTEN

WAT WIJ REGELEN

Er zijn een aantal zaken die wij voor je

regelen en waar jij dus niet aan hoeft te

denken.

Wij organiseren samen met vrijwilligers een

aantal binnen- en buitentrainingen en onze

Alpweek tijdens het Alpe d’HuZes

evenement.

Mede mogelijk gemaakt door sponsors stelt

2Climb2Raise 8 tandems ter beschikking.

Het bestuur zet zich ook volledig belangeloos

in en zorgt ook voor het onderhoud, stalling

en vervoer van de tandems. Daar heb jij als

stoker totaal geen omkijken naar.

Ook de hotelaccommodatie inclusief

halfpension wordt door ons geregeld.

ADRESSEN  Van de trainingslocaties (binnen en buiten) tot aan een route-beschrijving naar het hotel in Frankrijk. Alle adressen en locaties kun je op deze pagina vinden. DEELNAME & VEREISTEN  Als je aan ons team deelneemt zijn er aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Ook is er een deelnamereglement waarmee je akkoord dient te gaan. AGENDA  Ben je teamlid van 2climb2raise? Dan zijn er een aantal belangrijke momenten waar je bij aanwezig wilt zijn. De data kun je in onze agenda vinden. ONZE TRAININGEN  Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. WIE REGELT WAT  Om te kunnen deelnemen dienen zowel de stoker als de captain zich aan te melden. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken waar je bij je aanmelding aan moet denken.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise  Postbus 197 5600 AD Eindhoven  bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895 DE ALPWEEK  Tijdens de week van de Alpe d’HuZes verblijven we met onze teams in een hotel in Oz-en-Oisans. Daar trainen we nog één keer gezamenlijk voor dé dag.
Omschrijving: Inschrijfgeld Tbv. deelname aan de Ad6 (je krijgt hiervoor een Ad6 wielrennersbroek en shirt) Eigen vervoerskosten Naar de informatiemiddag, 6 trainingen en naar Frankrijk, incl. tolwegen (van te voren te berekenen, zie button voor de betreffende website) Overnachtingen in Frankrijk 6 overnachtingen in hotel Les Villages du Soleil in Oz-en-Oisans op basis van halfpension (ontbijt en diner). Zie de website. Hartslagmeter Tbv. de trainingen en de beklimming van de Alp Lunch, drinken en overige kosten Liftpas D-Day Van Oz-en-Oisans naar Alpe d’Huez voor D-Day Keuring
Kosten: € 125,- Variabel (afhankelijk van de afstand en soort vervoer) € 399,- p.p. Vanaf € 30,- Tbv. de trainingen en de beklimming van de Alp Zelf te bepalen en voor eigen rekening € 15,- Afhankelijk van de deelnemer Zoek dit samen met je arts uit of vraag het na bij onze team-arts.
SITE HOTEL TOLWEGEN ONZE VERHALEN  Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan.
Stichting 2climb2raise
ANBI  De stichting 2climb2raise heeft de ANBI status. Onder voorwaarden zijn giften aan onze stichting fiscaal aftrekbaar.Meer info? Kijk op de ANBI pagina.