DE TRAININGEN

Tijdens de voorbereiding zijn er verscheidene

trainingsdagen waar we met zijn allen trainen. 

We trainen zowel binnen en als buiten.

We beginnen met twee spinning trainingen, deze zijn bij Feel Fit Center in Nuenen. Daarna begint het echte werk en gaan we buiten trainen. Voor de buiten trainingen splitsen we de groep in een ochtend en middag ploeg. Je krijgt te zijner tijd te horen(in overleg) in welke ploeg je bent geplaatst. De ochtend ploeg wordt geacht om 9:30 uur aanwezig te zijn, de middag ploeg om 12:30 uur. Wees op tijd omdat we de fietsen ook nog dienen af te stellen op jouw lengte. De eerste twee buitentrainingen zijn in Elst bij Sector2bikes. Daarna volgen er twee buiten trainingen in Gulpen. We vertrekken vanaf Rocca Sport & Adventure.
ONZE TRAININGEN

VOORBEREIDING

Naast dat je zelf traint zijn er ook nog

gezamenlijke trainingen die 2climb2raise

organiseert.

Het beklimmen van de Alpe d’Huez is een

mooie uitdaging. Een klim van 14 kilometer

met gemiddeld een stijgingspercentage van

8% en 21 bochten. Het is dus van belang om

je goed voor te bereiden - zowel voor de

stokers als voor de captains.

Deelname aan deze gezamenlijke trainingen

is een vereiste - ongeacht hoe vaak je

individueel traint.

Wij organiseren twee spinningstrainingen en

vier buitentrainingen. De buitentrainingen

zijn op de tandem, een goede manier om te

oefenen en alvast als stoker en captain aan

elkaar te wennen.

ADRESSEN  Van de trainingslocaties (binnen en buiten) tot aan een route-beschrijving naar het hotel in Frankrijk. Alle adressen en locaties kun je op deze pagina vinden. DEELNAME & VEREISTEN  Als je aan ons team deelneemt zijn er aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Ook is er een deelnamereglement waarmee je akkoord dient te gaan. AGENDA  Ben je teamlid van 2climb2raise? Dan zijn er een aantal belangrijke momenten waar je bij aanwezig wilt zijn. De data kun je in onze agenda vinden.
Hierna zijn we als team voldoende voorbereid om de eerste klim op een 'echte' berg in de Alpen te maken. Op de maandag na de aankomst in Oz-en-Oisans zullen we een beklimming gaan maken die qua lengte de helft is van de Alpe D'Huez, maar qua stijging en klim beleving niets onder doet voor de Alpe d'Huez. Na deze maandag ben je als team klaar voor de start en kun je de tijd zelf invullen tot d-Day. Je bent dan in de gelegenheid om rond te kijken op de Alpe d'Huez, in bourg d'Oisans waar de voorbereidingen voor d-Day in volle gang zijn. Voor meer informatie over de week in Frankrijk kijk je bij ‘De Alpweek’, onderaan deze pagina. Ook kun je onderaan de adressen vinden van de trainingslocaties en natuurlijk ook die van het hotel in Frankrijk.
KOSTEN  Bij je deelname komen een aantal kosten kijken. Voor een deel vangt de stichting dat op. We hebben op een rij gezet met welke kosten je zelf rekening dient te houden. WIE REGELT WAT  Om te kunnen deelnemen dienen zowel de stoker als de captain zich aan te melden. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken waar je bij je aanmelding aan moet denken.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise  Postbus 197 5600 AD Eindhoven  bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895 DE ALPWEEK  Tijdens de week van de Alpe d’HuZes verblijven we met onze teams in een hotel in Oz-en-Oisans. Daar trainen we nog één keer gezamenlijk voor dé dag.

BINNENTRAININGEN

Deze trainingen bestaan voornamelijk uit

spinning trainingen en vinden plaats bij Feel Fit

Center in Nuenen.

De benodigdheden voor de spinningstrainingen: - Wielrennerskleding (broek en shirt) of een goede fitnessbroek en shirt - Fietsschoenen (indien bekend met spinning inclusief plaatjes) - Bidon (met water of sportdrank) - Extra handdoek voor in de zaal - Eventueel eten voor na de training Op deze locatie zijn kleedkamers inlcusief douches aanwezig. Ook is er tegen vergoeding koffie en thee verkrijgbaar.

SPINNINGTRAININGEN

De Stichting 2climb2raise organiseert elke

2 weken op woensdagavond spinning

trainingen voor een ieder die kennis wil

maken met de stichting.

Voor 5 euro per training kun je met ons mee

trainen bij Feel Fit Center in Nuenen. De

opbrengst gaat naar onze stichting!

De eerstvolgende training is op 17-10-2018.

We starten met de training om 20.00 uur

(inloop 19.30 uur).  Daarna is er de

mogelijkheid om te douchen en natuurlijk

samen nog een drankje te doen aan de bar.

Meer info? Stuur ons even een mail!

BUITENTRAININGEN

De eerste twee buitentrainingen vinden plaats in

bij Sector2Bikes (Elst). De andere twee bij Rocca

Sport & Adventure (Gulpen).

De benodigdheden voor de buitentrainingen: - Warme fietskleding (lange broek, warm shirt, warm trainingsjack, regenjack, handschoenen, helm en fietsschoenen) - Bidon (met water of sportdrank) - Eten voor tijdens én na de training Tijdens de trainingen zijn (gratis) sportrepen beschikbaar. De energie reep gebruik je tijdens de training en de proteïne reep na de training. Op de locatie in Elst (Sector2Bikes) zijn geen kleedkamers of douches aanwezig. Op de locatie in Gulpen (Rocca) wel.
ONZE VERHALEN  Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan.
Stichting 2climb2raise
ANBI  De stichting 2climb2raise heeft de ANBI status. Onder voorwaarden zijn giften aan onze stichting fiscaal aftrekbaar.Meer info? Kijk op de ANBI pagina.