VERHALEN VAN STOKERS EN CAPTAINS

Ieder jaar komen we weer terug in Nederland

met bijzondere verhalen van onze stokers en

captains.

Wanneer je met een groep (ex)kankerpatiënten zo’n avontuur aangaat ontkom je daar niet aan. Het begint al met de verhalen van onze stokers wanneer we nog in Nederland zijn. Ieder meldt zich vanuit zijn of haar eigen motivatie en achtergrond aan om met onze stichting de Alpe d’HuZes te gaan fietsen. Dat is al inspirerend genoeg. Wanneer je dan ook nog ongeveer een halfjaar samen intensief optrekt, traint en naar D- Day toewerkt en toeleeft, dan ontstaan er speciale onderlinge banden. Je leert elkaar in rap tempo kennen op een hele andere manier dan normaal gesproken.
Onze verhalen
SIMON VAN DEN BERG Een enorme ervaring, de klim, de omgeving, de deelnemers, de mensen die je aanmoedigen, de muziek, het uitzicht en vooral de emotie. KACIE KING In januari zijn wij voor het eerst samen gekomen, mijn eerste kennismaking met het bestuur en mijn captain. Zijn enthousiasme was niet te geloven! MIRANDA WIENHOVEN En dan is het D-day 5 juni 2014. ‘s Morgens met zenuwen in de keel stapten we op de tandem. We wensen elkaar nog even succes en off we go! KIM BAKKER Hoe mooi is het om dit samen te doen. Samen als team in een team. Want je bent niet alleen, je doet het samen. Je wordt gedragen, verzorgd. ANS VAN IERSEL Samen met het hele team hebben we getraind, gelachen, een traantje gelaten, maar vooral genoten. Die saamhorigheid is onbeschrijfelijk. MARLOES VAN DER HEIJDEN Wat er met je gebeurd is niet te beschrijven. De hele weg , vanaf de eerste binnentraining tot de top van de Alpe d’Huez wordt je naar boven gedragen. GER VAN DER HEIJDEN Je doet het niet alleen, maar samen. Je komt in een warme en vriendelijke groep terecht. Mensen die weten wat het betekent en zorgen voor een steun in de rug. THIJS DE NEEVE Als captain iemand achterop een onvergetelijke ervaring bezorgen, ik kan het iedereen van harte aanraden. Een meer dankbare ervaring kan ik me niet indenken.
Het hele avontuur dat we op De Berg met elkaar beleven is soms moeiljk aan anderen uit te leggen. Je moet het eigenlijk zelf beleven wil je begrijpen wat er allemaal gebeurt. Het is een rollercoaster aan emoties die moeilijk in woorden te vatten is. Toch zijn er genoeg mensen die het op hun eigen manier hebben weten te verwoorden. Ze vertellen over hun achtergrondverhaal en hun motivatie. Lees hoe zij hebben toegeleefd naar de Alpweek. En dan is daar de grote dag.. D-Day.. De dag waar euforie en verdriet samenkomen op het dak van de Alpe d’Huez. Een echt kippenvelmoment dat daar met elkaar en met de supporters gedeeld wordt.
“ De muziek onderweg, de aanmoedigingen van de toeschouwers en vooral de aankomst in het dorp en bij de finish waren geweldig. We hebben veel mensen hun grenzen zien verleggen en veel mensen zich dik vet zien verbazen over zichzelf. Prachtig! “ - Team 2014 -
SUZANNE VAN DE VEN Ik heb de hele weg genoten en beleefd. Wat had ik een energie! Geen moment heb ik gedacht dat ik het niet zou gaan redden. Sterker nog, ik wilde nog een keer! CORRIE SCHUIJN Toen kwam 2climb2raise op mijn pad en heb ik mijn grote stoute schoenen aangetrokken. Ik ga alsnog mijn droom laten uitkomen namelijk de Berg op. VANESSA MARTENS Het is een belevenis geworden die ik nooit en dan ook nooit van mijn leven zal vergeten. Het heeft mij weer het vertrouwen in mijn lichaam gegeven. HELMA VERBAKEL Nooit gedacht dat mijn lichaam, onder de behandeling waarmee ik bezig ben, nog tot zoveel in staat is. Ook niet dat ik de spin-trainingen zo leuk zou vinden! TEAMS Een enorme ervaring, de klim, de omgeving, de deelnemers, de mensen die je aanmoedigen, de muziek, het uitzicht en vooral de emotie. HET BESTUUR Het bestuur heeft als missie om mensen met en na kanker de gelegenheid te bieden om tijdens de Alp d’HuZes te ervaren dat het onmogelijke toch mogelijk is! ONZE AMBASSADEURS We zijn zeer dankbaar voor onze ambassadeurs en iedereen die zich op zijn of haar manier in wil zetten om het onmogelijke mogelijk te maken!
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise Postbus 197 5600 AD Eindhoven bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895
Stichting 2climb2raise
ONZE SPONSOREN Van het facilliteren van onze trainingen tot aan het steunen van onze captains en stokers, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze sponsoren.