ALLE ZAKEN OP EEN RIJ

Als teamlid van onze stichting en deelnemer van

de Alpe d’HuZes zijn er een hoop dingen waar je

rekening mee moet houden.

Op deze pagina kun je alle informatie vinden die je nodig hebt. Hoe de week in Frankrijk eruit gaat zien bijvoorbeeld en wat je daar voor mee moet nemen. Maar ook welke fietsspullen je nodig hebt voor de trainingen en op de Alp. Tevens hebben we alle adressen voor je op een rij gezet, zodat je precies kan zien waar je wordt verwacht voor de trainingen en andere bijeenkomsten.
Praktische informatie

AGENDA

Ben je teamlid van 2climb2raise? Dan zijn

er een aantal belangrijke momenten waar

je bij aanwezig wilt zijn.

Alle belangrijke data van bijvoorbeeld de kick-off en trainingen, kun je in onze agenda vinden. Voor vragen of meer informatie kun je altijd even per mail contact met ons opnemen!
ADRESSEN  Van de trainingslocaties (binnen en buiten) tot aan een route-beschrijving naar het hotel in Frankrijk. Alle adressen en locaties kun je op deze pagina vinden. DEELNAME & VEREISTEN  Als je aan ons team deelneemt zijn er aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Ook is er een deelnamereglement waarmee je akkoord dient te gaan. AGENDA  Ben je teamlid van 2climb2raise? Dan zijn er een aantal belangrijke momenten waar je bij aanwezig wilt zijn. De data kun je in onze agenda vinden.

TRAININGEN

Tijdens de voorbereiding zijn er verscheidene

trainingsdagen waarop we met zijn allen

samen trainen.

De trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. Om je goed te kunnen voorbereiden, je captain of stoker op de tandem te leren kennen en een fijn teamverband op te bouwen, is het heel belangrijk dat je bij deze trainingen aanwezig bent. Voor meer informatie over de trainingen kijk je onderstaand bij ‘Onze trainingen’. Ook kun je onderstaande de adressen vinden.
ONZE TRAININGEN  Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. KOSTEN  Bij je deelname komen een aantal kosten kijken. Voor een deel vangt de stichting dat op. We hebben op een rij gezet met welke kosten je zelf rekening dient te houden. WIE REGELT WAT  Om te kunnen deelnemen dienen zowel de stoker als de captain zich aan te melden. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken waar je bij je aanmelding aan moet denken.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise  Postbus 197 5600 AD Eindhoven  bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895 AGENDA DE ALPWEEK  Tijdens de week van de Alpe d’HuZes verblijven we met onze teams in een hotel in Oz-en-Oisans. Daar trainen we nog één keer gezamenlijk voor dé dag.
Stichting 2climb2raise
ANBI  De stichting 2climb2raise heeft de ANBI status. Onder voorwaarden zijn giften aan onze stichting fiscaal aftrekbaar.Meer info? Kijk op de ANBI pagina.