De grote dag, veel spanning, het duurt naar mijn gevoel veel te lang voor we vertrekken, doch dan is het moment daar. Ook nu weer de eerste meters het gevoel krijgen en dan is daar de eerste bocht, nummer 20, dan heb ik dus bocht 21 gemist. Een enorme ervaring, de klim, de omgeving, de deelnemers, de mensen die je aanmoedigen, de muziek, het uitzicht en vooral de emotie. De ontlading bij de finish was enorm. Hoe kun je de week en vooral de dag zelf beschrijven, niet dus, je moet het beleven, net als de berg. Hulde nogmaals voor de mensen van 2climb2raise, zij maakten het tot een geweldig feest, wat mij en mijn captan Emile, en mijn familie altijd zal bijblijven.
Onze verhalen
TEAMS Een enorme ervaring, de klim, de omgeving, de deelnemers, de mensen die je aanmoedigen, de muziek, het uitzicht en vooral de emotie. HET BESTUUR Het bestuur heeft als missie om mensen met en na kanker de gelegenheid te bieden om tijdens de Alp d’HuZes te ervaren dat het onmogelijke toch mogelijk is! ONZE AMBASSADEURS We zijn zeer dankbaar voor onze ambassadeurs en iedereen die zich op zijn of haar manier in wil zetten om het onmogelijke mogelijk te maken!
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise Postbus 197 5600 AD Eindhoven bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895

SIMON VAN DEN BERG

Wat een happening! Richting ons hotel in Oz kom

je langs Grenoble, je ziet de hoge bergen en

denkt waar ben ik aan begonnen.

Doch we hebben ons voorbereid, vijf maanden trainen met een personal coach resulteerde in veel kracht, negen kilo afvallen en twaalf centimeter buikomvang kwijt, dat moet helpen. Aankomst bij het hotel, heerlijk de begroeting en de vele helpende handen, dit tekende gelijk de sfeer. Dan maandag, een oefentochtje, met de bus naar beneden, wat een eind. Daarna op de tandem naar boven, het eerste stuk helling gaf me het gevoel er nooit in te zullen slagen, doch na enkele tientallen meters kregen we het ritme te pakken en konden we ook genieten van de omgeving. Boven gekomen bij het hotel is er de voldoening en de ontlading. Wat een hechte groep, veel lof voor de mensen van 2climb2raise, wat ze hebben gedaan die week was ongelooflijk en hartverwarmend.
Groeten, ook van Emile, Simon.
Stichting 2climb2raise
SIMON VAN DEN BERG Een enorme ervaring, de klim, de omgeving, de deelnemers, de mensen die je aanmoedigen, de muziek, het uitzicht en vooral de emotie. KACIE KING In januari zijn wij voor het eerst samen gekomen, mijn eerste kennismaking met het bestuur en mijn captain. Zijn enthousiasme was niet te geloven! MIRANDA WIENHOVEN En dan is het D-day 5 juni 2014. ‘s Morgens met zenuwen in de keel stapten we op de tandem. We wensen elkaar nog even succes en off we go! KIM BAKKER Hoe mooi is het om dit samen te doen. Samen als team in een team. Want je bent niet alleen, je doet het samen. Je wordt gedragen, verzorgd. ANS VAN IERSEL Samen met het hele team hebben we getraind, gelachen, een traantje gelaten, maar vooral genoten. Die saamhorigheid is onbeschrijfelijk. MARLOES VAN DER HEIJDEN Wat er met je gebeurd is niet te beschrijven. De hele weg , vanaf de eerste binnentraining tot de top van de Alpe d’Huez wordt je naar boven gedragen. GER VAN DER HEIJDEN Je doet het niet alleen, maar samen. Je komt in een warme en vriendelijke groep terecht. Mensen die weten wat het betekent en zorgen voor een steun in de rug. THIJS DE NEEVE Als captain iemand achterop een onvergetelijke ervaring bezorgen, ik kan het iedereen van harte aanraden. Een meer dankbare ervaring kan ik me niet indenken. SUZANNE VAN DE VEN Ik heb de hele weg genoten en beleefd. Wat had ik een energie! Geen moment heb ik gedacht dat ik het niet zou gaan redden. Sterker nog, ik wilde nog een keer! CORRIE SCHUIJN Toen kwam 2climb2raise op mijn pad en heb ik mijn grote stoute schoenen aangetrokken. Ik ga alsnog mijn droom laten uitkomen namelijk de Berg op. VANESSA MARTENS Het is een belevenis geworden die ik nooit en dan ook nooit van mijn leven zal vergeten. Het heeft mij weer het vertrouwen in mijn lichaam gegeven. HELMA VERBAKEL Nooit gedacht dat mijn lichaam, onder de behandeling waarmee ik bezig ben, nog tot zoveel in staat is. Ook niet dat ik de spin-trainingen zo leuk zou vinden!
ONZE SPONSOREN Van het facilliteren van onze trainingen tot aan het steunen van onze captains en stokers, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze sponsoren.