PRAKTISCHE ZAKEN

Om te kunnen deelnemen aan het AlpeD’HuZes

evenement dienen zowel de stoker als de captain

zich afzonderlijk aan te melden.

Daarnaast zijn er nog een aantal zaken waar je bij je aanmelding aan moet denken. Aanmelden gaat via een door ons aangeleverde url. Pas nadat men de kosten à €125,– voor de inschrijving heeft betaald is men ingeschreven. Bij deze inschrijving krijgt men van de Ad6 organisatie een wieler-broek en –shirt. Zodra men is ingeschreven kan de profielpagina worden aangemaakt. Met deze actie pagina ga je proberen zoveel mogelijk sponsorgeld te werven voor het Ad6/ KWF Kankerbestrijding. Het beoogde sponsorgeld per persoon bedraagt € 2.500,– en voor het totale team bedraagt 16 x € 2.500 = €40.000 euro. Dat lijkt misschien moeilijk, alleen in de praktijk is gebleken dat met gezamenlijke inspanning je veel kunt bereiken. Als je mee doet met het 2Climb2Raise team, dan werk je gezamenlijk aan dit doel. De afgelopen vier jaar hebben we als team 2Climb2Raise ruim € 250.000 ingezameld, daar zijn we ook trots op! Je regelt zelf het schriftelijk akkoord van je oncoloog/behandelend arts, heb je hier vragen over kun je dit met onze team arts overleggen. Het vervoer van en naar de binnen- en buitentrainingen en naar de Alpweek regel je zelf (denk ook aan de mogelijkheid van te car-poolen).
WIE REGELT WAT

WAT WIJ REGELEN

Er zijn een aantal zaken die wij voor je

regelen en waar jij dus niet aan hoeft te

denken.

Wij organiseren samen met vrijwilligers een

aantal binnen- en buitentrainingen en onze

Alpweek tijdens het Alpe d’HuZes

evenement.

Mede mogelijk gemaakt door sponsors stelt

2Climb2Raise 8 tandems ter beschikking.

Het bestuur zet zich ook volledig belangeloos

in en zorgt ook voor het onderhoud, stalling

en vervoer van de tandems. Daar heb jij als

stoker totaal geen omkijken naar.

Ook de hotelaccommodatie inclusief

halfpension wordt door ons geregeld.

ADRESSEN Van de trainingslocaties (binnen en buiten) tot aan een route-beschrijving naar het hotel in Frankrijk. Alle adressen en locaties kun je op deze pagina vinden. DEELNAME & VEREISTEN Als je aan ons team deelneemt zijn er aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Ook is er een deelnamereglement waarmee je akkoord dient te gaan. AGENDA Ben je teamlid van 2climb2raise? Dan zijn er een aantal belangrijke momenten waar je bij aanwezig wilt zijn. De data kun je in onze agenda vinden.
De fietskleding is een vereiste, deze dient niet alleen goed te zitten maar je ook te beschermen tegen kou, (informeer hierover, o.a. binnen ons team is veel kennis hierover) Benodigde attributen: kleding, helm, handschoenen, schoenen (met spa klik of standaard schoen is mogelijk), aan te raden is ook de hartslagmeter. Ook met deze vragen kun je terecht bij een van onze ervaren team leden. Bij ‘Onze trainingen’ worden alle benodigdheden voor de trainingen benoemd. 2Climb2Raise regelt elk jaar voldoende slaapplaatsen op de col Oz-Station, dat is een berg aan de achterkant van de Alpe-h'Huez. Via een gondel lift is de Alpe d'Huez bereikbaar. Het is mogelijk om familieleden of vrienden mee te nemen naar de Alp Week. Hiervoor dien je tijdig het bestuur op de hoogte te brengen. De kosten voor verblijf van familie of vrienden is hetzelfde als voor de deelnemer zelf. Het verblijf op de berg is op basis van half pension. 2Climb2Raise heeft een deelname reglement waarmee je akkoord dient te gaan als je mee doet met ons team. In dit reglement leggen we de nadruk op de verwachtingen die we van elkaar mogen hebben. Deze kun je als pdf-bestand van de website downloaden:
ONZE TRAININGEN Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. KOSTEN Bij je deelname komen een aantal kosten kijken. Voor een deel vangt de stichting dat op. We hebben op een rij gezet met welke kosten je zelf rekening dient te houden.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise Postbus 197 5600 AD Eindhoven bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895 DE ALPWEEK Tijdens de week van de Alpe d’HuZes verblijven we met onze teams in een hotel in Oz-en-Oisans. Daar trainen we nog één keer gezamenlijk voor dé dag. DOWNLOAD

INFORMATIEBROCHURE

Lees je liever over onze stichting in een brochure? We hebben een overzichtelijke brochure voor je samengesteld waarin al onze informatie te vinden is. Eventueel kun je de praktische informatie zelf uitprinten.
DOWNLOAD ONZE VERHALEN Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan.
Stichting 2climb2raise
ANBI De stichting 2climb2raise heeft de ANBI status. Onder voorwaarden zijn giften aan onze stichting fiscaal aftrekbaar.Meer info? Kijk op de ANBI pagina.