donderdag 1 juni… AD6!

Vandaag was het dan eindelijk zo ver…. de dag dat onze teams de alp gaan beklimmen. We werden gewekt met een stralend blauwe lucht en een prachtig zonnetje. Daar waar de 1 moeite had om iets te eten maakte de ander nog een dansje door de gezonde spanning, want de Alpe d’Huez beklimmen is toch echt wel een prestatie die verricht moest worden. Wij als bestuur en ondersteuners hadden er alle vertrouwen in, deze teams hadden zo hard gewerkt en getraind, vandaag zou hun dag worden.

En dat werd het ook, we hebben genoten van alle plezier, geluk, maar ook meegeleefd met verdriet en ontroering… gevoelens gaan alle kanten op als je meedoet aan dit prachtige evenement. We delen weer een aantal foto’s hier maar veel meer foto’s en filmpjes zijn te vinden op onze facebookpagina. Ook zijn daar interviews en reportages gedeeld. Het is fijn te zien dat er aandacht voor 2climb2raise is en vooral voor de manier waarop wij als team iets kunnen betekenen voor de kankerpatiënten zelf.

Voor meer foto’s en verhalen verwijs ik jullie naar de facebookpagina

De wandelaars