Het bestuur

Arjan Thomassen

Arjan Thomassen

Voorzitter

"Het onmogelijke mogelijk maken";
Dat is mijn motivatie om mij geheel belangeloos in te zetten voor onze stichting.

Het spontane idee ontstond in 2011 toen we met een vriendengroep meededen aan Alpe d’HuZes. Hoe kunnen we de euforie die we zelf hebben ervaren ook aan (ex)kankerpatiënten meegeven?
Een tandem kwam snel in beeld en eind 2011 was stichting 2climb2raise een feit. Het was spannend toen we begonnen, intussen is gebleken dat onze stokers tot meer in staat zijn dan ze zelf ooit hadden gedacht. Het op de tandem bedwingen van die ‘Nederlandse’ berg zorgt voor een overwinningsgevoel dat niet te beschrijven valt. Het geeft hun weer het vertrouwen in hun lichaam terug. Ze zijn tot meer in staat dan ze zelf hadden verwacht! Het bewijs? Daarvoor verwijs ik graag naar de ervaringen van de stokers op deze website.
Wat ik wel weet is dat sport bijdraagt aan herstel, dat is mij veel waard!

Peter Esseboom

Peter Esseboom

Logistiek

Al jaren ben ik betrokken bij 2climb2raise en ik ben nog even enthousiast als het eerste jaar. Het blijft mooi om te zien dat (ex)kankerpatiënten de kracht kunnen vinden om te gaan sporten en het onmogelijke mogelijk te maken. Ik ben in 2012 bij 2climb2raise terecht gekomen.
Ik was zeer gemotiveerd om mij hiervoor te gaan inzetten, aangezien ik van nabij heb meegemaakt hoe het is om met kanker om te moeten gaan. Al ben ik dan geen fietser toch maak ik me sterk voor deze geweldige stichting als planner/ coördinator.
Ik zorg er onder andere voor dat de deelnemers ingedeeld worden in ons hotel en zorg voor de logistieke planning tijdens de Alpe d’ HuZes week. Mijn motivatie om voor het negende keer mee te gaan is, dat ik met het hele team ervoor kan zorgen dat de deelnemers een fantastische week beleven. De rollercoaster van emoties maakt het voor mij zo speciaal.

Alita van Wanrooij

Alita van Wanrooij

Marketing & Sponsoring

Mijn motto: “alleen ga je sneller maar samen kom je verder”
Eind 2018 werd ik geraakt door de presentatie over 2climb2raise die werd gehouden bij de tourclub waarbij ik fietste. Hier wil ik een bijdrage aan leveren, was mijn eerste gedachte. In 2018 heb ik 2climb2raise financieel ondersteund door een deel van mijn fooien als reisbegeleider te doneren. Toen ik die zomer werd gevraagd voor een rol in het bestuur hoefde ik geen moment na te denken en heb volmondig “ja “ gezegd. In 2010 heb ik als verzorger van een team van fietsers, waaronder mijn man, het Alpe d’HuZes evenement meegemaakt. Wat een emotionele rollercoaster was dat. Geweldig om dat te mogen meemaken. Wat gun ik het van harte dat iedereen deze belevenis mag meemaken en vooral mensen die zelf door kanker zijn getroffen. Samen met het enthousiaste team van 2climb2raise ga ik ervoor zorgen dat het onmogelijke mogelijk wordt!

Robert Lammerts

Robert Lammerts

Penningmeester

Eind 2011 ben ik via een rijwielzaak in contact gekomen met 2climb2raise. Het doel van 2climb2raise raakte mij, fundraising met Alpe d’HuZes maar vooral met (ex)kanker-patiënten op tandems de Alpe d’Huez te beklimmen.

Samen met Jack Asselbergs heb ik in 2012 de maandenlange aanloop naar en de beklimming op d-day volbracht, geweldig, emotie, vriendschap, niet te beschrijven gevoel.
In 2014 ben ik samen met Els Vogel op de tandem de Alpe opgefietst, wederom voor beide was dit een onvergetelijke ervaring.
Sinds eind 2012 ben ik bestuurlijk/organisatorisch als penningmeester betrokken bij 2climb2raise.