Zo Rol Ik – Het verhaal van onze Stoker, Paola

Voor de deelnemers van het Alpe d’HuZes evenement is de Alpe d’Huez niet zomaar een berg.. Het is “De Berg”..De deelnemers zijn daar met één gezamelijk doel: de strijd aangaan voor meer onderzoek naar kanker.

En dan zijn er de mensen die kanker hebben of hebben gehad.. Zij staan daar op die berg, langs de bochten of aan de zijlijn van de finish, als supporters hun geliefden aan te moedigen. Zij zijn lichamelijk niet in staat De Berg te bedwingen en op die manier mee te knokken tegen de ziekte die ze zelf hebben (gehad)..

Dat was in ieder geval wat Paola dacht toen ze op De Berg haar vriendin stond aan te moedigen.. Totdat ze in contact kwam met Stichting 2climb2raise.Via een online blog heeft ze haar bijzondere ervaringen van haar deelname aan de Alpe d’HuZes bijgehouden.

Een aantal van die verhalen zijn gebundeld tot dit boek, in samenwerking met onze stichting.

Het Boek

In haar boek “Zo Rol Ik” vertelt Paola hoe Stichting 2climb2raise het onmogelijke voor haar mogelijk kon maken: deelnemen aan Alpe d’HuZes. Met haar verhaal wil Paola iedereen die kanker heeft (gehad) motiveren om ook per tandem het avontuur aan te gaan. Want dat kan jij ook, samen met onze stichting.

“Het is niet alleen een fantastische ervaring, maar het geeft ook het vertrouwen in je lichaam terug én draagt bij aan je herstel,” weet Paola.

Het boek is per mail te bestellen en de opbrengst komt ten goede aan onze stichting.

Boek bestellen

Bestel het boek nu voor €20,- exclusief verzendkosten. Van ieder verkocht boek gaat €10,- naar onze stichting (€20,- minus kosten).
Het boek kun je bestellen via onze stichting. Om te bestellen of voor meer informatie kun je een mail sturen naar Paola.