Marloes van der Heijden

Sta op, Sta op en geef niet op. Klim uit dat dal weer naar de top

Margriet Eshuijs

Ja, uit dat dal ben ik geklommen. Ook ik, februari 2011. Van het ene op het andere moment patiënt. Dan kom je ineens in een heel diep dal. Ik was heel hard van plan om daar weer uit te klimmen. 2climb2raise heeft mij daar heel goed bij geholpen.

In een krantje stond een advertentie waarin ze mensen zochten die achterop een tandem aan de AlpeDuZes mee wilde doen. Ik werd meteen enthousiast. Ik had al zoveel overwonnen, deze top wilde ik ook bereiken.Na tal van binnen- en buitentrainingen (samen met mijn captain) waren we klaar voor de top in Frankrijk.

Wat er met je gebeurd is niet te beschrijven. De hele weg , vanaf de eerste binnentraining tot de top van de Alpe d’Huez wordt je naar boven gedragen. Dit gaf mij heel veel positieve energie. Hier voelde ik me echt beter door. Dit was wat ik nodig had.

Een geweldige ervaring die ik in 2012 en 2013 mee heb mogen maken waar ik nu nog vaak met plezier aan terug denk. Ik ben ook blijven sporten en heb er fijne vriendschappen aan over gehouden.

Mijn motto: Opgeven is geen optie!

Groeten, Marloes van der Heijden