Luc Vautmans

“Alp d’ Huzes met 2Climb2Raise was een adembenemend en schitterend avontuur, een warm bad gevuld met -stuk voor stuk- lieve mensen met het hart op de juiste plaats. Er bestaan geen woorden om het team van 2Climb2Raise, die een professionele organisatie neerzetten, elke dag opnieuw, ten behoeve van het kankeronderzoek, te bedanken.
Maar ik probeer het toch: Een kankerdiagnose en -behandeling is een heel emotionele “rollercoaster” die je KEIHARD met je eindigheid en je eigen beperkingen confronteert. Wat jullie doen is nét het omgekeerde op een moment dat dit het meest nodig is voor de patiënten. Ik geloof heel sterk dat je mentale kracht het beste medicijn is voor je lichaam. Die voldoening op de top van de Alp werkt veel beter dan alle chemo in de wereld. Wat jullie doen is ONBETAALBAAR, daarom zijn jullie vrijwilligers.
Dikke merci!”

Luc