Marianne Hakvoort

In juni 2019 was ik op de verjaardag van mijn vriendin in Gouda. Haar schoondochter die er ook was vertelde heel enthousiast dat ze begin juni 2019 de Alpe  D”huez  met haar buurvrouw had beklommen. Zij waren mee geweest met de St 2climb2raise  en ze was zo enthousiast dat ze vroeg of ze mijn naam mocht doorgeven bij mij was in maart 2019 borstkanker geconstateerd. Na enkele maanden werd ik gebeld en zouden er 2 heren langskomen Arjan Thomassen en Peter Esseboom.  Oei waar begon ik aan. Toen ze kwamen leek het wel of we ze al jaren kenden en het was een warm bad waar we in terecht kwamen. Heel enthousiast vertelden ze over de beklimming. Na diep nagedacht te hebben besloot ik het toch te gaan doen. Na de kennismakingsbijeenkomst zijn we begonnen met spinning leren kennen van de tandem ga zo maar door.

Ik kreeg captain Leon Nouwen en begeleider Twan Janssen toegewezen. Wat hebben zij mij er door heen gesleept. En wat hebben we ondanks alles een lol gehad. Maar helaas de Corona gooide roet in het eten. In juni 2022 ging het toch gebeuren. Op mijn 70e de berg op. We  hoefden niets te regelen de St 2climb2raise regelde alles. Geweldig was dit. Op naar Frankrijk mijn neef Alex  en zijn partner Monique hadden aangeboden ons te rijden wat relaxed was dit. Mijn echtgenoot die helaas net daarvoor in het ziekenhuis had gelegen kon toch mee wat was ik blij. Wat was het warm de dag van de beklimming. Maar wat hun ook zeggen je komt altijd boven. Mis het niet want het is een geweldige ervaring. Je moet dit echt meegemaakt hebben.
Chapeau voor het bestuur van 2climb2raise. 

 Marianne