Col d’Oz

Vandaag was het dan eindelijk zover… de allereerste echte bergtraining voor onze teams. De zon stond al vroeg te stralen aan de hemel en de voorspelling was goed voor de ochtend dus dat was al een prima vooruitzicht. Natuurlijk was er gezonde spanning, maar ook veel blije gezichten. Eindelijk begint het echte werk.

Beneden bij het stuwmeer werden we ontvangen door een delegatie van Alpe d’HuZes die iedereen nog een hart onder de riem staken en de stichting in het zonnetje zetten, mede omdat dit de tiende editie is. We zijn er trots op dit al zoveel jaren te kunnen doen.

En daarna begon iedereen op zijn eigen tempo en manier aan de klim van col d’Oz. De teams, wandelaars, solorijders supporters, iedereen die er was heeft er aan bijgedragen dat dit een hele mooie dag is geworden. Hieronder nog een paar foto’s maar voor de meeste foto’s verwijs ik jullie graag door naar facebook.