Welkom iedereen…

Na een lange warme maar voorspoedige reis kwamen alle teamleden, supporters en partners vandaag aan in ons hotel. De beklimming met de auto van col d’oz was vast een voorproefje voor de komende training dus de schrik zat er bij sommigen al een beetje in. Iedereen kreeg zijn of haar kamer toegewezen en nadat we allemaal gesetteld waren heette het bestuur iedereen van harte welkom en gaf vast wat uitleg over de aan komende gezellige week.

Baptiste, de gastheer van het hotel nam ook nog even het woord en stelde zijn crew voor die deze week voor ons gaan zorgen. We zijn zo blij dat we hier als gast mogen verblijven en dankbaar dat we zo in de watten worden gelegd de aankomende week. Het is fijn om geen zorgen te hebben over alle randzaken rondom dit prachtige avontuur.

Daarna was het tijd voor het diner en na een heerlijke maaltijd ging iedereen lekker slapen. Want morgen is de dag van onze eerste grote bergtraining, de beklimming van col d’oz! Welterusten allemaal!