Zondag Aankomstdag

vandaag is een spannende dag, zowel voor de kwartiermakers als voor de teams die allemaal vanaf 15.00 uur in het hotel aankomen. Er werden over en weer al mooie foto’s gestuurd, van blije mensen onderweg maar ook vanuit het kwartiermakersteam met aanwijzingen hoe te rijden, met Tom als Leontien… aan hem zal het niet liggen 🙂 We hopen dat iedereen een voorspoedige reis heeft.

Langzaam druppelen de teams binnen gedurende de middag en dan is het al tijd voor het officiele moment… een toast op de mooie week die we samen gaan beleven. Het is zo fijn te zien dat de dynamiek van een groep in zo’n week altijd vol verwachting en natuurlijk een beetje spanning is. Zeker omdat iedereen de Col opgekomen is met de auto die ze morgen gaan beklimmen… dat is toch altijd wel een schrikmomentje, net als de beklimming van de alp de eerste keer… dan slik je wel een paar keer. Maar ook dat gaat goedkomen.

Op een mooie week!

We worden ook voorgesteld aan het team die ons deze week weer in de watten gaan leggen en wij delen graag een klein beetje Nederland met hen. Stroopwafels zijn altijd goed, daar word iedereen blij van.

We gaan van het eten genieten en dan krachten opdoen voor morgen…dan staat de beklimming van col d’Oz op het programma en dat is absoluut een flinke klim. Voor nu welterusten allemaal en tot morgen!