Col d Oz, wat een training!

vandaag is dan de laatste training maar tevens ook de eeste echte bergklim. Want col d Oz is een stevigerd. Op deze link kun je zien hoe hij eruit ziet en het leuke is dat je ook op de weg kunt klikken om Google streetview te zien. Mooi gedaan.

Het startpunt van de klim
Daar zit nog best veel venijn in zoals te zien op het schema van de stijgingspercentages.

Na een heerlijk ontbijt en de groepsfoto is iedereen afgedaald naar het begin van onze klim. We kregen nog een mooie peptalk van Alpe dHuZes en daarmee hadden we een beetje kracht extra om aan onze tocht te beginnen. Na een ietwat te enthousiaste start kreeg iedereen al snel zijn of haar eigen ritme te pakken om naar boven te klimmen… het gaat niet om snelheid, alle tijd om op je eigen tempo te klimmen. En te genieten natuurlijk ook… het weer zat mee en dat scheelt natuurlijk al een heel stuk.

We maken er verder een rustige dag van, zodat iedereen goed kan herstellen van de klim zodat ze er donderdag helemaal klaar voor zijn. De generale is in ieder geval goed verlopen, dat geeft iedereen natuurlijk een boost! De sfeer zit er de rest van de dag gelukkig goed in. We zijn zo trots op al onze teamleden en supporters, dikke pluim!