Donderdag 6 juni… Dé Dag!

En daar was dan eindelijk de dag waar het allemaal om begonnen was… de Alpe d’Huzesdag. Om half 8 zijn Edgar Arjan Anko Frank en Natasja vertrokken om met de lift naar Alpe d’Huez te gaan. Daar aangekomen zijn de tandems allemaal klaargezet, de bordjes erop gemaakt en de partytent opgezet. Helemaal klaar voor de dag…

De captains en de begeleiders zijn even later vertrokken met de lift om de fietsen op te halen en af te dalen naar Bourgh d’Oiseans

Toen was het tijd om de stokers en de wandelaars naar het startpunt te brengen. De wandelaars zijn meteen aan hun tocht begonnen en de stokers zijn van start gegaan na de teamfoto’s.

En om 10.00 zijn we vertrokken, op naar de mooie klim. Iedereen op zijn tempo, met veel plezier maar ook emotionele momenten. Het doet wat met je deze berg, de mensen die je aanmoedigen, alle dingen die je onderweg tegenkomt, polonaises, meezingen met de liedjes, even wat eten, uitrusten… genieten!

Team Nelly kwam als eerste over de finish, nog in het heerlijke zonnetje maar daarna sloeg het weer helaas om… van team Ivonne, en Ine die de tandem van Glenn naar boven fietste, naar Marion met de wandelaars, team Natasha en Miranda samen en als laatste team Tiny. Wat een toppers allemaal!!

ik deel hier wat plaatjes maar de meeste foto’s etc zijn op onze socials te bewonderen. Met name op facebook.

Daarna snel omkleden om het niet koud te krijgen, de liften werden gesloten en er mocht niemand meer afdalen maar gelukkig konden we om 16.30 de lift weer pakken naar ons hotel. Proostend met een lekker biertje en dan samen eten… wat een heerlijke dag! We zijn zo trots op dit mooie team. Wat een kanjers allemaal.

Wat een waanzinnig mooi bedrag is er opgehaald!!