Vrijdag, de nagenietdag.

Vrijdag is voor de meeste mensen hier een dag om lekker na te genieten van al het moois van donderdag. En ook om bij te komen, het zijn veel indrukken en inspanningen. Dus lekker in het hotel van de rust genieten, of op het terras in het zonnetje. Ook de sauna en het zwembad zijn fijn voor de spieren. Ook kun je op deze dag de kaarsen, spandoeken ophalen in Bourgh d’Oiseans, kortom rustig bijkomen… of juist misschien nog een fijn tochtje in de bergen fietsen. Net wat iedereen prettig vind om op deze dag te gaan doen.

Arjan, Peter , Tom, Alita en Bob zijn terug naar de alp gegaan om de fietsen schoon te maken, de partytent af te breken en vooral ook Team Alpe du Best bedanken voor hun gastvrijheid.

Guillome de barman heeft ondertussen een heuse 2climb2raise cocktail bedacht…hoe leuk is dat! En nog een hele lekkere ook…dus daar werd aan het einde van de middag van genoten. Welke variant vertelt het verhaal niet 🙂

Voor het diner vind de huldiging van alle teamleden plaats. Alita spreekt ieder team afzonderlijk toe en Peter en Arjan overhandigen alle stokers, captains en begeleiders een mooi aandenken. Links en rechts worden er wat traantjes weggepinkt, we zijn ook zo trots op iedereen. Stoker Ivonne spreekt haar dank uit aan bestuur en ondersteuners van 2c2r namens alle deelnemers.

Het laatste diner in dit fijne hotel is ook weer heerlijk en als dessert is er een heuse 2c2r taart. Wij roepen het voltallige personeel en Baptiste naar voren en het daverende applaus van de hele groep zegt genoeg Alita richt enkele dankwoorden aan de hotelmedewerkers en de gevulde envelop wordt dankbaar ontvangen. Het is fijn om altijd in zo’n warm bad terecht te kunnen.

En dan is het tijd voor een fijne feestavond, de voetjes mogen weer van de vloer en zelfs een aantal keren sluit bijna iedereen aan in de polonaise waar zelfs een aantal personeelsleden inspringen. Wat een fijne sfeer. Oprecht een fijne afsluiter van een geweldige week. Team 2024, Bedankt voor alles en goede reis terug naar huis.

En nu?…. even uitrusten, bijkomen, evalueren en dan op naar 2025! Wij gaan er weer een mooie week van maken… misschien wel met jou?