Ger van der Heijden

Ik ben 3 jaar geleden geopereerd voor nierkanker waarbij een nier is verwijderd. Een half jaar later zijn er uitzaaiingen ontdekt in mijn long. Eind 2015 bleken er ook plekjes in mijn hoofd te zitten…
Heftig? JA! Onbegrip? JA ??? Ja..Ja..NEE, IK (WIJ) GEVEN NIET OP!! Het is zo en IK (WIJ) MOETEN HIER VERDER MEE.

Ik krijg nu 2 jaar immunotherapie en op het moment dat ik dit schrijf, februari, is de uitzaaiing van de kanker al 2 jaar stabiel. Hier ben ik de medische wetenschap dankbaar voor, maar weet ook dat die stabiliteit zeer onzeker is, maar weet ook dat er bijwerkingen zijn, maar weet ook dat er nog veel onderzoek nodig is en daarom ook veel geld. Daarom is de Alpe d’HuZes voor mij de strijd die ik met deze uitdaging aanga. Twee vliegen in een klap, strijd en sport, beide goed en motiverend…

In 2015 ben ik als individuele deelnemer de berg op gegaan samen met Maxima Medisch centrum. Dat was een geweldige en inspirerende ervaring die ik niet had willen missen. Dit jaar (2016) wil ik met stichting 2climb2raise als team de berg op gaan. Dit doe ik met hulp van Laurien, mijn maatje en captain, en met vele anderen die verbonden zijn met 2climb2raise.

2climb2raise is een stichting met een organisatie erachter die je geweldig ondersteunt en begeleidt om toch zeker de berg op te komen, samen over de finish.Je doet het niet alleen, maar samen. Je komt in een warme en vriendelijke groep terecht. Mensen die weten wat het betekent en zorgen voor een steun in de rug.

Daarom: wil je met ons team 2climb2raise deze uitdaging aangaan, dan ben je van harte welkom..Samen zijn we sterk. Samen gaan we er voor en Samen op de tandem.

Groeten Ger.