Manuela Gruijthuijsen

In het voorjaar van 2021 heb ik kennisgemaakt met Arjan en Paola van 2C2R en was mede door hen super enthousiast geworden over deelnemen aan de Alpe d’HuZes. Ik vond de combinatie van het weer oppakken van mijn hobby fietsen/MTB-en, het mooie doel om geld in te zamelen voor onderzoeken naar kanker en het kunnen afsluiten van een vervelende periode, helemaal top.

Na maanden van opbouwen door middel van leuke voorbereidende fietstochten en het kennismaken met het 2C2R-team en de rest van de deelnemers, was het op 2 juni 2022 dan zover. Onder begeleiding van Jeroen hebben mijn man Walter en ik de kilometers naar boven op de tandem afgelegd. Mede door de hitte was het super zwaar, maar wat een bijzondere ervaring! Achteraf zijn we apentrots, het was alle zweetdruppels dubbel en dwars waard.

Naast de fantastische ervaring op de berg, hebben we een heel warm gevoel overgehouden aan die week in het hotel in Frankrijk. Wat een fijne groep met deelnemers, wat hebben we ontzettend veel gelachen en plezier gehad. Daarnaast een hele dikke pluim – eigenlijk een hele bos met veren – voor het geweldige team van 2C2R! Stuk voor stuk lieve, gedreven en enthousiaste mensen.
Een dikke kus en petje af voor jullie allemaal!

Ik wens alle nieuwe deelnemers net zoveel plezier toe als wij gehad hebben en geniet van alles!

Liefs Manuela